Eigenwijs met papier

Met Korau verwerk ik eigenwijs / op eigen wijze papier en papier- en plantenvezels.

Vezels van papier en van planten verwerk ik tot kaarten, prenten, kadolabels, kommen en “eigenwijze sieraden”.

De kaarten, prenten en kadolabels worden met de hand geschept.

Voor het vervaardigen van de kommen en de “eigenwijze sieraden” worden verschillende technieken gebruikt, zoals met de hand scheppen, vormen creëren op mallen of vezelpulp gebruiken als een soort klei.

Ik hou van het werken met deze vezels en van de producten die hieruit ontstaan.

Elk velletje papier is anders. Elke kom is anders. Elk sieraad is anders. En het is ook altijd anders dan je denkt/hoopt/verwacht bij het begin. En dat maakt het zo bijzonder en zo mooi.

Voorwerpen decoreer ik met papier, al of niet in combinatie met (handgeschreven) teksten. Hierdoor ontstaan unieke en bijzondere items.

Producten kunnen zo een persoonlijke touch krijgen.

Een saai voorwerp kan weer een interessant uiterlijk krijgen.

Een beschadigd voorwerp kan er weer als nieuw uit gaan zien.

Vakmanschap en stijlvolle afwerking zijn kenmerkend voor Korau.

Korau werkt ook graag in opdracht. Aan de hand van door u aangedragen teksten, beelden en kleuren zorg ik voor een persoonlijk gedecoreerd product.

Producten van Korau zijn te koop bij Diezijner, Zwanestraat 29 in Groningen, bij Kruid & Ambacht, Rijksstraatweg 105 in Haren, in het winkeltje van Andledon, Kruisweg 6 in Den Andel en in de Etsyshop van Korau.

Kaarten van Korau zijn te koop bij De Wijde Wereld, Folkingestraat 14 in Groningen. bij De Stadsakker, Oude Kijk in ’t Jatstraat 35 in Groningen, en op de vrijdagmarkt op de Vismarkt bij de kraam van De Eemstuin.

Voor bestellingen, opdrachten, workshops en verjaardagsfeestjes kunt u contact opnemen met Korau via het contactformulier.